Al cor de Siurana, Els Tallers de Siurana t’ofereix una proposta de cuina mediterrània i catalana de temporada, elaborada amb creativitat i respecte per la tradició. El xef Rafael Muria, amb una llarga trajectòria al món gastronòmic, aposta per plats que combinen tècnica, sabor i un toc innovador que sorprèn sense perdre l’essència de la cuina de sempre.
Des dels entrants fins als postres, tot es prepara amb cura, utilitzant productes frescos i de proximitat. El servei és atent i proper, amb un equip que t’ajuda a escollir el millor plat o el vi més adequat per acompanyar-lo, entre una selecció molt acurada.
Eva Casas
fa 3 mesos
Hi hem sopat 4 dies seguits. Ens ha encantat. Plè de bones sorpreses. El servei extraordinari, professional i amable: Gràcies Mónica! El menjar: un regal sorprenent. Audàcia i bon gust. Productes molt frescos, ben elaborats i combinats. Explosió de papilles i crida a las 5 sentits: color, olor, gust, textura i xiuxiueig del cruixent El conjunt: una gran taula al cim del Priorat. Hi tornarem tan punt poguem!
Pol Gené Sanahuja
fa 3 mesos
Excel•lent restaurant de cuina catalana amb innovacions gustoses i sorprenents, el chef Rafael Muria serveix plats perfectament preparats amb uns vins excelents i el seu equip et recomanen la millor opcio disponible. Ens van encantar els llagostins, la crema de castanya i el senglar.
Família Matamala Camprubí
fa 1 any
Fantàstic restaurant en tots els aspectes! Plats exquisits, tracte immillorable, ambient tranquil i silenciós i vistes espectaculars. Vam quedar meravellats! Si tornem a Siurana, no dubtarem a tornar-hi
Jordi Miquel
fa 2 anys
Bon restaurant amb varietat de plats i bona qualitat. A la sala li falta caliu i en un dia amb gent és sorollós. Bona opció encara que no espectacular .
Mercè Agujetas
fa 3 anys
Lloc relaxant, en mig de la natura i bones vistes. Hem dinat molt bé i l'atenció inmillorable. Recomano els pintxos, el flam de foie i la ploma ibèrica.