Guiacat
Restaurant AmBrasa
08770 Carrer Can Catassús, 42
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Cuines

 

Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Nuria F

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Una autèntica joia al cor del Penedès, envoltada de vinyes i al bonic barri de Can Catasús de Sant Sadurní d'Anoia. L'ambient és acollidor i les vistes a les vinyes són espectaculars. Disposen d'una terrassa ideal per gaudir d'un excel·lent aperitiu mentre et relaxes. El menjar és simplement exquisit, i el tracte del personal és insuperable. Es nota la passió que posen en el que fan, perquè ho transmeten en cada detall.

Joan Alberti

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Fantàstic lloc X disfrutar de molt bon menjar enmig de les vinyes

David (Dewitg)

star image star image star image star image star image       fa 6 mesos

Grata sorpresa en descobrir aquest restaurant situat en un magnífic i tranquil entorn del Penedès. Local espaiós amb grans finestrals per contemplar les vinyes i amb bona llum natural. El personal molt atent, agradable i eficient. Cuina local moderna molt ben presentada i elaborada. En definitiva un lloc per tornar-hi.

Roman Lopez

star image star image star image star image star image       fa 7 mesos

Fent una ruta en bicicleta, el Jordi que ens ha llogat dues burricletes ens ha aconsellat aquest lloc que ens ha encantat. El personal molt amable. Hem compartit uns cors de carxofa boníssims i despres una espatlla de cabrit espectacular que no oblidaré. De postres un pastis de formatge i una escuma de crema catalana per llepar-se els dits. El preu molt correcte. Tornarem segur!

Neus Sagarra

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Un lloc molt agradable, llàstima que estàvem fora i feia molt de vent, però això és inevitable. Molt bona atenció, tant al abans, com el durant. Només arribar ja ens van servir una copeta de cava i una tapeta de fideuà. Els plats que vam demanar per compartir van ser una amanida, les patates d'Olot i croquetes de conill. En el meu cas de plat vaig demanar Trinxat, i estava molt bo, però la botifarra pensava que estaria barrejada per dins i en canvi estava ficada al damunt, tot i això estava molt ben cuinada la brasa. El que em va decebre una mica van ser les postres, en el meu cas vaig menjar coulant de xocolata, un coulant típic, re de l'altre món. A dins hi havien taules més aviat llargues i de temperatura s'estava molt bé, molt net i un ambient molt agradable i familiar.