Guiacat
Restaurant 7 de Tu
43201 Carrer Vallroquetes, 6
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant 7 de Tu, dirigit per Carles Juncosa Ciurana, es troba a la localitat de Reus i poc a poc s'està convertint en una de les referències gastronòmiques del Camp de Tarragona.  En aquest restaurant hi trobareu una gran varietat de plats elaborats amb productes ecològics i de proximitat,...

Actualment tancat.

El restaurant 7 de Tu, dirigit per Carles Juncosa Ciurana, es troba a la localitat de Reus i poc a poc s'està convertint en una de les referències gastronòmiques del Camp de Tarragona. 

En aquest restaurant hi trobareu una gran varietat de plats elaborats amb productes ecològics i de proximitat, presentats amb molta delicadesa. Per tant, podreu gaudir dels autèntics sabors del Baix Camp gràcies a plats tan exquisits com el foie a la planxa amb múrgoles al Pedro Ximenez, l’arròs melós de verduretes i bacallà o els daus de corder amb albergínia fumada i iogurt de cabra.

La carta del 7 de Tu compta amb 21 plats que varien segons l’estació de l’any per aprofitar el bo i millor de la nostra terra. A més, podreu gaudir de diferents menús a preus molt assequibles (com el menú degustació o el menú per a compartir) i d’una gran varietat de vins que us permetran viure una experiència gastronòmica única. 

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió