Guiacat
Restaurant El Pum del Duende
17489 Cadaqués, 6-8
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Pum del Duende és un restaurant especialitzat en embotits ibèrics de gla que es troba al Port de la Selva i està situat molt a prop de la platja. Aquest restaurant, que va obrir les seves portes per primera vegada l'any 2013, és el lloc ideal per tastar tot tipus d'embotits ibèrics de prime...

Actualment tancat.

El Pum del Duende és un restaurant especialitzat en embotits ibèrics de gla que es troba al Port de la Selva i està situat molt a prop de la platja.

Aquest restaurant, que va obrir les seves portes per primera vegada l'any 2013, és el lloc ideal per tastar tot tipus d'embotits ibèrics de primera qualitat com el pernil serrà, el llom o el xoriç i els millors formatges de tot Espanya.

En aquest restaurant familiar es respira un ambient molt agradable per a totes les edats. A més, disposa de plats tan variats com els esmorzars de forquilla, els plats combinats, entrepans de diferent tipus i tapes tan delicioses com les de calls, pinxos, formatge manxec, morro, peus de porc o carrillda.

A més, el restaurant ofereix el servei de venda directa d'embotits, de manera que si el client ho desitja, pot adquirir tot tipus d'embotit ibèric de gla de primera qualitat al mateix restaurant 

Llegir més
Altres restaurants propers