Guiacat
Piel De Gallina
Carrer De La S
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Neus Figa

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Recullen diferents receptes basades en pollastre. Vam demanar per compartir entrants (alberginia i pollo en bolas) i cuixa de pollastre rebossat (sense os) que el preparen amb diferents receptes per portar sabors de diferents països. Els postres tambè ens van sorprendre. Ho vam trobar tot molt bo i el servei ràpid i simpàtic.

Vane Ro

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Massa bo! Els plats de pollastre són tots iguals ia la vista sembla el mateix però els guarniments i sabors són completament diferents. Ho recomano molt! Estic desitjant tornar-hi. Les michelades molt bones i les braves excel·lents! Poc menys de 20€ per persona amb entrants i begudes. De veritat res dolent a dir, potser que el local és petit però això no importa

Albacetrix

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Vam acudir a sopar amb uns amic i la veritat que sortim encantats! Vaig descobrir el restaurant a través d'Instagram i tenia molt bona pinta tot el menú, no em va decebre per res, cal passar a tastar! El restaurant és molt acollidor, l'ambientació és molt xula i la música li dóna molt de rotllo. El servei és molt amable, ràpid i atent. Demanem unes patates del corral, que són com unes patates braves, estaven ben riques però picants també. Provem els cachopollos, que és una mena de llibret farcits de pernil salat i formatge, heu de tastar! Aquesta molt saborós, és una ració gran i ve acompanyat de patates. També provem el pollastre Bangkok, molt melós, saborós i la ració pot ser de 2 o 3 trossos!

Bru Fontich

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Pollastre fregit de qualitat, la racio es mes que suficient per una persona. Molt bon tracte tambe!

Oscar Macias

star image star image star image star image star image       fa 9 mesos

Si vols menjar pollastre fregit, aquest és el teu restaurant. Arrebossat perfecte amb una gran varietat de sabors a quin més original. Menció especial pel servei, la noia que ens ha atès ha estat molt amable i servicial. Avui dia no és fàcil trobar restaurants on et sentis com a casa, aquest n'és un.