Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Ospi

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Estació, 4

8650

Sallent

Bages

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 399_1.jpg

El restaurant Ospi es troba a Sallent (Bages) i compta amb dos espais ben diferents però totalment compatibles. 

D’una banda, ofereix un servei de cafeteria on podreu trobar des dels plats tradicionals com pastissos i entrepans, fins a pintxos, a més dels menús diaris ABC (Amanida, Brasa, Cafè) i la carta de nit.

D’altra banda hi trobareu el restaurant, on podreu gaudir de la cuina d'alta qualitat basada en plats tradicionals que s’elaboren amb productes de mercat. Tots els plats del restaurant tenen tocs avantguardistes i sorprendran als clients més exigents.

El restaurant Ospi té capacitat per a uns 40 comensals i és el lloc ideal per celebrar reunions, ja sigui familiars o laborals.

Si voleu comptar amb el restaurant Ospi per celebrar un casament, heu de saber que aquest restaurant disposa de convenis per trobar l'espai adequat segons les preferències de la parella. Entre els llocs disponibles es troben: l'Oller del Mas, un castell ubicat molt a prop de Salelles, la Masia Castelladral, la Masia Vilasendra, un espai amb intal·lacions de molta qualitat i les bodegues Abadal d'Horta d'Avinyó. No obstant això, si la parella ja té un lloc escollit, el personal del restaurant s’hi desplaçarà sense cap problema.  • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers