Guiacat
Miu Japon
Valencia, 249, 08007 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Clàudia Caballero

star image star image star image star image       fa 1 mes

Aquest local m'ha sorprés de bon grat! L'establiment és molt xulo, ambientat amb temàtica japonesa. Està just al costat de passeig de gràcia i quan baixes les escales per endinsar-te en un local modern i de llum tènue sembla mentida que estiguis al centre de Barcelona. Em va encantar el tipus de menjar, plats elaborats i originals sense perdre l'essència del menjar japonés. Al migdia ofereixen un menú de 13 euros i un menú de 19 euros; ambdós molt complets. Segur que hi torno!

Alfons Moreno

star image star image       fa 4 mesos

Cua per entrar, no perque estigui tot ocupat sino perque el noi de l'entrada no dona per més. El personal és amable però molt desorganitzat. El sushi és bo i és creatiu, però de veritat que el servei desorganitzat dona molt mala sensació. Es paga a la sortida com si fos un fastfood i acabes sortint sense moltes ganes de tornar...ho sento

edgar llado

star image star image star image star image       fa 9 mesos

Lloc acollidor amb molt servei i qualitat de servei molt bona. Per tornar-hi. El pastís de formatge homemade, boníssim.

Sergi Serrano

star image star image       fa 1 any

El restaurant és molt maco, però ja està. Només hem demanat 4 plats i el restaurant estava casi buit. Els dos primers han arribat ràpid, cap problema. Els segons.....millor no parlem. De tant esperar la gana ha desaparegut. Bueno i els preus... el menjar no val el que costa. El peix en general no sabia a peix fresc. Molt bona presentació, però ja està.

Jaume Pérez Barrachina

star image star image star image       fa 2 anys

Restaurant japonès de notable qualitat que forma part d’una cadena dedicada al menjar asiàtic. Nigiris, sashimis i rolls eclèctics i variats amb encert desigual però en general bons. Els udon i yakisoba bons, millor els primers, però un pel oliosos. La sopa miso molt correcta. Postres poc variats però destacable el Tiramisú de tè verd. Servei ràpid i local molt gran ,ben decorat però massa fosc. Preu mitjà 20-25€. Hi ha menús força recomanables on entren tres plats, postres, beguda i cafè per 25 o 35€.