Guiacat
Les Barques Casavella Restaurant
43850 Consolat de Mar, 64
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Les Barques es troba al port de Cambrils i es caracteritza per oferir els millors plats de la cuina tradicional marinera amb tocs de modernitat. Entre les especialitats de la casa hi trobareu peix i marisc de proximitat i tot tipus d’arrossos elaborats amb productes de la zona. Tots els productes que s’utilitzen al restau...

El restaurant Les Barques es troba al port de Cambrils i es caracteritza per oferir els millors plats de la cuina tradicional marinera amb tocs de modernitat.

Entre les especialitats de la casa hi trobareu peix i marisc de proximitat i tot tipus d’arrossos elaborats amb productes de la zona. Tots els productes que s’utilitzen al restaurant s’adquireixen a la regió de Cambrils per tal de garantir la qualitat de tots els plats. També compta amb un menú de 22,90 €, un menú per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs.

Des de la terrassa del restaurant podreu gaudir de vistes privilegiades del port de Cambrils mentre degusteu els vostres àpats. A més, l’establiment té una zona habilitada per a nens i està adaptada per a minusvàlids. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

El restaurant obre tots els dies, excepte el dimarts que està tancat. L’horari és de 12:00 h a 23:00 h i té servei de cuina ininterrompuda. Obre també a l’agost. S’accepten animals.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió