Guiacat
Restaurant La Volta del Rector
08261 Carrer de les Flors, 4
26€ - 35€
Preu mitjà
15€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Volta del Rector és un restaurant situat al casc antic de Cardona, de disseny modern però amb aire medieval. Deu el seu nom a l’arcada que uneix l’edifici amb l’església gòtica de Sant Miquel i que es manté en peu des del segle XII. El restaurant ofereix cuina casolana catalana de mar i munta...

La Volta del Rector és un restaurant situat al casc antic de Cardona, de disseny modern però amb aire medieval. Deu el seu nom a l’arcada que uneix l’edifici amb l’església gòtica de Sant Miquel i que es manté en peu des del segle XII.

El restaurant ofereix cuina casolana catalana de mar i muntanya, elaborada amb ingredients frescos de temporada. La vedella estofada a l’aroma del bosc, l’amanida de formatge de cabra caramel·litzada, el garró de porc rostit o el pop al forn, són algunes de les seves creacions. Tot i que els plats estrella són els pèsols negres i la cua de bou.

A La Volta del Rector, a més dels menús (diari, de cap de setmana i festiu), també es pot menjar a base de tapes o prendre unes copes.

El restaurant compta amb El Celler del Rector, un celler propi que no només abasteix al local sinó que també es dedica a la venta directa dels seus vins.

Obre de dimarts a dijous de 08:00 h a 17:00 h, els divendres, de 12:00 h a 00:00 h, els dissabtes, de 08:00 h a 00:00 h, i els diumenges de 08:00 h a 17:00 h.

Llegir més
Serveis

 

  • Targeta de crèdit
  • Televisió
  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Aire condicionat
  • Copes / còctels
  • Carta en anglès
  • Celler propi
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
  • Fàcil Aparcament
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dilluns tancat.

De dimarts a dijous obre de 08:00 h a 17:00 h.

Els divendres abre de 08:00 h a 00:00 h.

Els dissabtes abre de 12:00 h a 00:00 h.

Els diumenge abre de 08:00 h a 17:00 h.
OPINIONS

 

Josep B

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Bon restaurant ubicat al centre de Cardona. Menú, carta i suggeriments. Bona cuina, ben elaborada i presentada a taula. Productes de qualitat. Bon tracte. Carta de vins, amb possibilitat d'alguns vins a copes. Millor reservar. Excel·lent relació / servei / preu / qualitat. 100% recomanable i per repetir.

Gerard Sanahuja

star image star image star image star image star image       fa 4 setmanes

El preu de menú de cap de setmana és de 30€. És més que just. Plats elaboradíssims amb productes d'alta qualitat. El local està situat al bell mig del cor de la vila medieval de Cardona. L'espai és elegant, i el més destacable -a banda del menjar- és el servei. El personal atén a totes les taules de forma ràpida i professional, explicant el menú i els plats amb pèls i senyals i resolent tots els dubtes possibles. És un restaurant on s'hi nota el recorregut i la voluntat de fer la feina ben feta.

Jesús

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Excelente menú de fin de semana a 30€, y con una amplia variedad de platos a elegir. Imprescindible els Ous ferrats amb patates de la iaia i xoriç picant, delicioso. También pedimos el timbal de pop amb ou ferrat de primero y de segundo cérvol estofat y garrí estofat, todo delicioso. Muy buena atención en un restaurante muy acogedor. Si fuera 5 euros más barato ya sería la bomba.

Josep Santin

star image star image star image star image star image       fa 7 mesos

Cuina casolana d'excel.lent qualitat feta amb producte de proximitat. Ampli menú amb plats exquisits per 30 euros els caps de setmana. El lloc és petit però molt agradable i el servei molt professional i d'una amabilitat extraordinària. Sens dubte un dels restaurants del país que cal conèixer.

Oriol Pascual

star image star image star image star image star image       fa 7 mesos

Al bell mig de la vila medieval de Cardona aquest restaurant convida a entaular-se i gaudir d'un bon àpat. El menu de cap de setmana ofereix, per 30€, un asortiment de plats sucosos i contundents, com ara ous ferrats amb patates de la iaia amb sobresada, sopa de pastor amb botifarra esparracada i camagris, calamars farcits amb botifarra negra o morro de porc estofat amb trompetes de la mort. Una opció esplendida per cloure la visita al castell o a la mina de sal

Altres restaurants propers