Guiacat
La Taverneta
43945 Banys, 21
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Prop del port i del mar, en l'Ampolla, una ciutat de la província de Tarragona en plena Costa Daurada, es troba el restaurant La Taverneta. Aquí podràs degustar la cuina mediterrània elaborada amb productes de proximitat i especialitzada en tapes i mariscos. A la seva carta es troba una gran varietat de plats de tapes, ...

Prop del port i del mar, en l'Ampolla, una ciutat de la província de Tarragona en plena Costa Daurada, es troba el restaurant La Taverneta. Aquí podràs degustar la cuina mediterrània elaborada amb productes de proximitat i especialitzada en tapes i mariscos.

A la seva carta es troba una gran varietat de plats de tapes, de peixos i de mariscs, d'entre els quals es poden destacar els musclos al vapor o el peix de la llotja. A més de posseir un menú diari de 12 €, un menú per a nens i menjar per a celíacs. La carta es troba disponible en anglès també i es pot demanar menjar per emportar.

El restaurant compta amb un celler propi per a poder acompanyar el menjar amb la millor beguda i una terrassa habilitada per a fumadors.

Té espectacles en directe i música en directe, segons el seu calendari d'esdeveniments, i es pot veure el futbol en directe els dies que hi ha partit. Pots realitzar la teva reserva amb antelació.

Obert tots els dies de 12:30 a 15:45 h en l'horari de dinar i de 19:30 h a 23:30 h en l'horari de sopar. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió