La Font del Balç es troba a Gironella, un lloc ideal per gaudir d’una experiència gastronòmica envoltada de natura. Aquest restaurant ofereix carta i menú diari, perfectes per adaptar-se a tots els gustos.
Amb una terrassa àmplia i acollidora, podràs gaudir del bon temps a l’estiu mentre assaboreixes plats elaborats amb cura. L’interior destaca per la seva decoració singular: les taules són antigues màquines de cosir, un detall que afegeix un encant especial i original a l’ambient. A més, la música de jazz de grans artistes com Natalie Cole, Louis Armstrong o Ella Fitzgerald acompanya els àpats, creant un entorn relaxat i agradable.
Sònia Cuadrat
fa 3 mesos
Un lloc genial en el qual menjar O prendre una copa. L'entorn és molt bonic i l'ambient espectacular. Hem agafat menú i hem estat molt ben atesos!
xavi P
fa 4 mesos
Molt bon menjar amb un bon servei i amb un ambient inmillorable.
Albert Gonfaus
fa 1 any
Lloc amb molt encant. Menjar amb qualitat preu molt bo, amb producte bo i ben presentat. Servei molt amable i tot plegat un molt bon lloc perquè el gust sigui contentat amb l acompanyament dels altres sentits
jordi peiro
fa 1 any
La Font del Balç és un restaurant de caràcter informal, on us puc dir que s’hi menja molt i molt bé. Té una àmplia terrassa per gaudir a l’estiu amb el bon temps, està ek un entorn natural i fresc, és molt agradable. A l’interior s’hi està bé, les taules són antigues màquines de cosir, li dona un encant especial, i el local està decorat segons aquesta informalitat. S’hi està bé, música de jazz durant el dinar amb Natalie Cole o Louis Amstrong, o Ella Fitzgerald. El servei és molt ràpid i eficaç, amables i atents. Tot una mica de caràcter informal, no com a afer negatiu, sinó un estil propi que els caracteritza, no hi menjarem plats amb grans elaboracions, però tampoc ho preten. Et fan sentir bé, la música l’he valorada molt positivament. El menjar, un menú d’aproximadament 20 euros, està fantàstic, la qualitat és molt bona, tot i que alguns plats com ara el confit d’ànec amb fruits secs el podrien treballar més, sobretot la guarnició, tot i que l’ànec estava ben cuit i gustós. Les postres també podrien cuidar-se més, el més atractiu pel meu gust era el Brownie, i pel preu del menú podrien oferir quelcom més treballat. Pel preu s’hi podria fer quelcom més, més treballats els plats en quant a elaboració. En general, un bon lloc, per tornar, es veu que s’hi fan concerts al vespre a la terrassa i a dins, hi tornarem, gràcies.
Loreto Leguina Grosskopf
fa 2 anys
Servei molt ràpid i amable, tot el que vam tastar estar estaba molt bo. El local es molt agradable tant a fora com a dins. Vam tastar l'hamburguesa grega (de xai i porc, tb portaba formatge i enciam& tomaquet), la quiche de verdures i la pizza, molt recomemable :)