Guiacat
Restaurant La Cucafera
8240 Les Piques, s/n
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Maritina Rodriguez

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Excel·lent menjar i servei! Ens vam quedar bocabadats amb el sabor i la creativitat. El personal va ser atent i va respondre pacientment les nostres preguntes. Gràcies per una nit memorable!

Yihao Chen

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

No hi ha prou paraules per descriure com de bona és Manresa. L'experiència gastronòmica va ser extraordinària. Mereix les 3 estrelles Michelin.

Cera Culbert

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Va ser una experiència increïble, cada plat va ser elaborat amb art i amb cura. Manresa es mereix absolutament les 3 estrelles Michelin que té. També vam triar gaudir del maridatge de vins, i va ser perfecte. Vaig apreciar que fins i tot s'inclogués una cervesa d'estil saison perquè encaixava fantàsticament amb l'amanida. Ens ha agradat especialment el sashimi, el plat de gambes i múrgoles i el plat de waygu.

Marianne Novak

star image star image star image star image       fa 1 any

Ambient íntim, tracte amable i sense pretensions. El menjar era molt bo però no era espectacular per al meu gust personal. Tenia uns quants plats memorables com l'amanida anomenada "Into the Garden" i els plats de postres eren increïbles. Puc veure per què aquest lloc va rebre 3 estrelles Michelin, però a la meva paleta li encanta la cuina de fusió francesa i asiàtica, com ara Gary Danko, una estrella Michelin, a San Francisco. Potser la meva paleta no és un gran fan de la cuina francesa. Però, de totes maneres, prova-ho. El seu menú és de temporada, així que potser tindreu una experiència diferent de la que vaig fer jo.

Laura Hartney

star image star image star image star image star image       fa 1 any

El xef Kinch i l’equip de Manresa mereixen la classificació de 3 estrelles Michelin i valen molt la pena. El servei va ser impecable i el menjar em va fer comentar que "tenia la boca al cel". Vam tenir els maridatges de vins juntament amb el menú degustació i les opcions del sommelier van ser molt adequades i agradables. El menú tenia la temàtica “El jardí d’estiu” i la deliciosa frescor i varietat es teixien molt bé al llarg dels plats, però sobretot a la gairebé massa bonica per menjar amanida d’estiu. El plat d’eriçó i l’ànec eren probablement els meus favorits, però em van encantar cada mos de cada plat. No puc esperar l’oportunitat de tornar i provar el seu menú de tardor.

Altres restaurants propers