Guiacat
Restaurant L'Escalenc
17130 Carrer del Mar, 45
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant l’Escalenc és un restaurant familiar que es troba al casc antic de l’Escala i ofereix una gran varietat de plats casolans típics de la cuina catalana i empordanesa preparats amb productes de proximitat de molt bona qualitat. A la carta del restaurant l’Escalenc es poden veure plats ...

Actualment tancat.

El restaurant l’Escalenc és un restaurant familiar que es troba al casc antic de l’Escala i ofereix una gran varietat de plats casolans típics de la cuina catalana i empordanesa preparats amb productes de proximitat de molt bona qualitat.

A la carta del restaurant l’Escalenc es poden veure plats diferents. Entre ells, es poden anomenar les amanides, els cargols amb sal i pebre, l’arròs negre amb sèpia, el rossejat de fideus o l’arròs amb cargols i bolets.

Encara que realment en destaquen els plats elaborats amb peix fresc de la zona, com el bacallà amb panses, el peix al forn o el lluç amb espàrrecs i cloïsses amb salsa verda, i les carns, com l’ànec amb peres a l’empordanesa, les costelles de xai amb salsa de mel i mostassa o l’entrecot al pebre verd.

Disposen d’un menú diari de dilluns a divendres que inclou el primer i segon plat, les postres, el cafè i la beguda. També tenen servei de menjar per emportar-se, menú per a grups i plats aptes per a persones celíaques.

El restaurant es caracteritza pel seu ambient acollidor i per la pintoresca decoració del local, típica marinera. Se pueden realizar reservas con antelación.

Obre tots els dies, menys els dimecres, en horari de dinar, de 13:00 h a 15:30 h, i en horari de sopar, de 20:00 h a 22:30 h. A l’hivern tanca a les nits. Obre a l’agost.

Llegir més
Altres restaurants propers