Guiacat
Cal Marçal
08692 Ctra. de Berga, 10
15€ - 25€
Preu mitjà
11.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Cal Marçal és un restaurant familiar que porta oferint el millor servei des de 1984. És la família Sayós qui porta les rendes del negoci i qui s’encarrega de portar a la taula el millor de la cuina casolana, del berguedà i els millor embotits de la comarca. De la seva carta en destaquen...

El restaurant Cal Marçal és un restaurant familiar que porta oferint el millor servei des de 1984. És la família Sayós qui porta les rendes del negoci i qui s’encarrega de portar a la taula el millor de la cuina casolana, del berguedà i els millor embotits de la comarca.

De la seva carta en destaquen els pèsols negres, el blat de moro escairat o les patates emmascarades. Encara que també es troben plats com l’entrecot a la brasa, canelons casolans, vedella amb bolets i xai a la brasa. I també tenen una gran varietat de menús: menú diari, menú de cap de setmana, menú infantil, menú de caça, menú de bolets i menú per a grups. Aquí sempre treballen amb productes de temporada.

A més, sempre es pot descansar a l’hotel Cal Marçal per fer la vetllada rodona. Això és possible gràcies a que disposen de 10 habitacions (el preu per habitació doble és de 60,90 €).

L’establiment compta amb un aparcament privat, un celler propi, zona per a nens, una terrassa, una zona de bar i salons privats per a cobrir totes les necessitats dels seus clients. També tenen servei de menjar per emportar i es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

L’horari d’obertura del restaurant és de dilluns a divendres de 06:00 h a 22:00 h, els dissabtes de 07:00 h a 00:00 h i els diumenges de 07:00 h a 17:00 h. Obert a l’agost.

Llegir més
Tags

 

Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

De 06:00 h a 22:00 h i dissabte de 07:00 h a 00:00 h. Diumenge de 07:00 h a 17:00 h.

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers