Guiacat
Hamburgueseria La Plaça
17483 Plaça Major, 11
10€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Bàscara és un municipi de l’Alt Empordà que té una gran història medieval i és per això que compta amb diverses construccions de l’època. En aquest ambient històric, s’hi troben locals com l’Hamburgueseria La Plaça, un restaurant que se centra en el m&oacu...

Bàscara és un municipi de l’Alt Empordà que té una gran història medieval i és per això que compta amb diverses construccions de l’època. En aquest ambient històric, s’hi troben locals com l’Hamburgueseria La Plaça, un restaurant que se centra en el món dels entrepans

De tots els gustos, de totes les mides i per a totes les edats, l’hamburgueseria La Plaça elabora entrepans i hamburgueses per a tothom. Des d’entrepans vegetals, a torrades i hamburgueses completes, aquest local vol oferir els sabors més intensos per a no deixar amb gana a ningú.

De fet, si es vol obviar el pa també elaboren plats combinats amb racions abundants per a poder menjar a gust, abundant i variat. A més, no només es pot demanar un entrepà per a menjar-lo al mateix local, sinó que també hi ha la opció que sigui per emportar.

Precisament perquè hi ha una gran varietat de gustos, és un restaurant molt familiar, ideal per a gaudir d’un àpat en família assegurant que agradarà des dels més grans fins als més petits.

I no només això, també es pot venir a menjar un bon esmorzar de forquilla, ja sigui amb un plat combinat amb l’energia necessària per afrontar el dia o en forma d’entrepà per a fer-ho de la forma més tradicional.

L’Hamburgueseria La Plaça compta amb una entrada adaptada per a minusvàlids i tenen, a més, una terrassa i una zona per a nens. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, des de les 08:00 h a les 15:00 h y de les 19:00 h fins a l'hora del tancament. També obre a l'agost i en dies festius.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers