Guiacat
Gwenn Ha Du Crêperie
43201 Carrer Galanes, 20
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. La creperia Gwenn Ha Du es troba al cor de Reus, en la província de Tarragona. S’especialitza en menjar francès i creps i utilitzen productes ecològics. El seu menú diari és de 9,50 € per a adults i de 7,30 € per a nens. Disposa d’un menú per a grups i de menjar pe...

Actualment tancat.

La creperia Gwenn Ha Du es troba al cor de Reus, en la província de Tarragona. S’especialitza en menjar francès i creps i utilitzen productes ecològics.

El seu menú diari és de 9,50 € per a adults i de 7,30 € per a nens. Disposa d’un menú per a grups i de menjar per a celíacs i vegans. Es poden realitzar reserves prèviament o demanar càtering per a qualsevol esdeveniment.

A la seva variada carta destaca el crêpe amb trossos de poma daurats al caramel Bretó i les galetes de salmó i de pernil “serrano”. Tenen la seva carta en anglès també. A més a més, tenen una promoció activa: digues que els has vist a Guiacat i a la vuitena vegada que visites el local, et convidaran a un dinar o a un sopar.

El restaurant compta amb una terrassa on està permès fumar, un bar on poder prendre una copa o un còctel i té fil musical, televisió i Wi-fi. Dintre en trobaràs un espai per a exposicions d’art.

La seva ubicació permet aparcar fàcilment i està habilitat per a persones minusvàlides.

Obre de dimarts a dissabte en l’horari de l’esmorzar, de les 09:00 h a les 12:00 h, i en l’horari de dinar, de les 12:30 h a les 16:00 h; i de dilluns a dissabte en l’horari de sopar de les 20:00 h a les 23:00 h. També obre a l’agost i en Nadal.

Llegir més
Menjar