Guiacat
Bar restaurant Font Vella
08270 Parc Font Vella, s/n
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Font Vella es troba a la localitat de Navarcles, a Barcelona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina casolana i creativa que s’especialitza en tapes casolanes i hamburgueses. A la seva carta es pot veure una gran varietat de plats, però entre ells destaquen alguns com els callos, les hamburgu...

Actualment tancat.

El restaurant Font Vella es troba a la localitat de Navarcles, a Barcelona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina casolana i creativa que s’especialitza en tapes casolanes i hamburgueses.

A la seva carta es pot veure una gran varietat de plats, però entre ells destaquen alguns com els callos, les hamburgueses, els calçots, la graellada de carn, el risotto, el xai a la brasa o el pop a la gallega. També disposen de menú per a grups, menú per a nens, servei de càtering i servei de menjar per emportar-se.

L’establiment compta amb salons privats per a celebracions i reunions, zona per a nens, zona de bar, música en directe i una terrassa. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

A més, els caps de setmana es pot gaudir de la brasa per a l’esmorzar fins a les 13h i tots els dijous es pot degustar un bon plat de paella.

Obre de dimarts a diumenge de 08:00 h a 23:00 h. Els caps de setmana obre fins les 00:30 h. Obre a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers