Guiacat
Fonda Europa
8402 Anselm Clavé, 1
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Casa Fonda Europa és, des de 1771, un hotel amb encant situat al centre de la zona comercial de Granollers, amb un dels restaurants amb més solera i tradició gastronòmica de catalunya.Tant els plats com les habitacions han arribat als nostres dies gràcies a la tradició, la qualitat i l'encant del confort de...

Casa Fonda Europa és, des de 1771, un hotel amb encant situat al centre de la zona comercial de Granollers, amb un dels restaurants amb més solera i tradició gastronòmica de catalunya.

Tant els plats com les habitacions han arribat als nostres dies gràcies a la tradició, la qualitat i l'encant del confort de casa de poble.

Actualment seguim oferint el mateix caliu, i és per això que hi hem integrat nous conceptes i d'altres elements contemporanis, tal i com sempre s'ha fet en el decurs de la nostra llarga història.

Llegir més
Tags

 

OPINIONS

 

Maria Pascual Emilio

star image star image star image star image star image       en la darrera setmana

El meu restaurant preferit, se'ns dubte. És com casa. Personal i atenció immillorable, cuina feta amb amor i un ambient de qualitat. De dilluns a divendres fan menús per 24€ excepcionals! Cava de la casa boníssim 11€. Sempre hi tornem. Felicitats per tants anys.

Joan Torres Salvador

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Excel·lent opció d'allotjament al centre de Granollers, molt ben situat. Fonda de tota la vida, reformada recentment pero amb el saber fer d'abans. El personal molt atent i el menjar molt bo. Especialment recomanat fer l'esmorzar de forquilla.

Montse Blasco

star image star image       fa 2 setmanes

El menjar ja no és tan bo com fa uns anys, no em sembla bé que cobrin per l'aigua si no és embotellada. El soroll de la sala és horrorós i estressant. En una taula quadrada de sis només sentíem al del costat. El servei molt amable i professional.

Gangonells Ferrer

star image star image star image star image       fa 1 mes

Molt bé quasi tot, el local segueix estan molt ben cuidat, dona goig anar-hi, carta variada, de plats catalans, i bons productes. I tot a un preu molt acurat (primer, segon i postres a 30€ per cap). Cosetes a millorar que fan que no pugui posar la cinquena estrella: - massa gent al local, i per tant molt soroll - no trobo bé cobrar les ampolles d'aigua reciclada - la coca de pa, molt bona, però el tomàquet hauria de ser fregat, no untar triturat - i el pitjor, plats de carn freds, fons i tot la patata estava freda Tot i així, lloc de referència, i dels pocs llocs on pots anar-hi també per fer un bon esmorzar de forquilla 😉

Ana Olivert

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Erem 3 adults i un nen, hem anat a dinar. El menjar està exquisit i l'atenció en general és molt bona. L'únic punt negatiu és el que han tardat en arribar els segons, hem hagut d'esperar molt, però es diumenge a migdia així que es pot entendre. També ens han fet el favor de donar-nos taula tot i no tenir reserva. En general hem quedat molt contents, hi tornarem.

Altres restaurants propers