Guiacat
Fonda Casanova
25283 Ctra. Coll de Jou, km. 19.9
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Fonda Casanova és un hostal familiar que es troba a Cambrils dels Pirineus. Al restaurant de l'hostal, que va ser inaugurat el 1948, trobarem una gran varietat de plats de cuina tradicional catalana elaborats amb els millors productes frescos de la zona. La Fonda Casanova disposa d'un gran menjador amb capacitat per a més de 100 pers...

Fonda Casanova és un hostal familiar que es troba a Cambrils dels Pirineus. Al restaurant de l'hostal, que va ser inaugurat el 1948, trobarem una gran varietat de plats de cuina tradicional catalana elaborats amb els millors productes frescos de la zona.

La Fonda Casanova disposa d'un gran menjador amb capacitat per a més de 100 persones així com de 6 habitacions dobles i una triple, totes elles reformades i molt còmodes.

A la Fonda Casanova, els plats de la carta i del menú són casolans i podrem degustar-hi plats típics de la cuina catalana com les mongetes amb cansalada, el senglar estofat, la vedella amb bolets o el xai a la brasa.

Durant la setmana , el restaurant ofereix un menú diari de la casa de 9 € elaborat amb productes de mercat, frescos i de molt bona qualitat. Els caps de setmana, el restaurant compta amb el menú de cap de setmana, que costa 12,50 €.

Per realitzar una reserva, no dubti en posar-se en contacte amb l'establiment.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers