Guiacat
Folls
08280 Carrer Pius Forn, 10
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Folls Restaurant ofereix una proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional amb un toc actual. El restaurant està obert cada dia de la setmana, tret dels dimarts, per als clients que desitgin gaudir d'un dinar deliciós. A més, els caps de setmana també obre per al sopar. Els comensals poden gaudir d'un men&...

Folls Restaurant ofereix una proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional amb un toc actual. El restaurant està obert cada dia de la setmana, tret dels dimarts, per als clients que desitgin gaudir d'un dinar deliciós. A més, els caps de setmana també obre per al sopar.

Els comensals poden gaudir d'un menú de migdia durant la setmana, que inclou una selecció d'entrants, plats principals i postres, amb una gran varietat de plats per triar. Els clients també poden optar per seleccionar els plats a la carta, amb opcions com arrossos, carns i peixos frescos de la zona.

La decoració del restaurant és moderna i elegant, amb un ambient acollidor i càlid que convida a passar una estona agradable entre amics o família.

Llegir més
Cuines
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió