Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Hostal L'Esquella bar restaurant

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 10€

Contacte

Localització

Major, 15

08591

Aiguafreda

Vallès Oriental

Aforament 90

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 4192_1.jpg
 • 4192_2.jpg
 • 4192_3.jpg

L’Esquella es troba situat al centre d’Aiguafreda i s’hi fa una cuina casolana, de mercat i elaborada amb productes de proximitat. És el lloc perfecte on relaxar-se i, immersos en una pau absoluta, assaborir uns bons esmorzars de forquilla, entrepans de tot tipus, xocolates i varietats de cafès i tes.

En aquest restaurant serveixen menús complets amb gran varietat de plats per escollir: de dilluns a divendres proposen un menú diari i els caps de setmana i festius en proposen un altre de diferent, a més a més d’un menú infantil. A L’Esquella també fan menús per a grups i colles a mida del client i donen un tracte familiar i directe que us farà sentir com a casa tant bon punt hi entreu. Val a dir que disposen d’una terrassa amb zona per a fumadors i d’una sala privada per a grups per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment que està equipada amb una pantalla gegant per a veure els partits de lliga i de champions.
 
L’esquella també ofereix allotjament als seus clients; disposa de 9 habitacions completament reformades, 6 de dobles i 3 d’individuals. Una habitació doble amb esmorzar surt per 50 € i una habitació individual amb esmorzar, per 35 €.

Per últim, cal destacar que Aiguafreda és el punt d’origen de moltes excursions perquè es troba a les portes del Parc Natural del Montseny i a 25 minuts del Circuit de Montmeló. A més a més, es troba en una zona on es poden visitar diversos punts d’interès natural i històric, com per exemple la muralla ibèrica de Montgros, la riera de Martinet, el gorg de la Sort, el Dolmen d’Aiguafreda, i molts d’altres.



 • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  90

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers