Guiacat
Restaurant El Rebost
08470 Carrer Sant Roc, 37
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Rebost està ubicat a Sant Celoni, en Barcelona. La seva cuina es caracteritza per ser tradicional catalana, com la de tota la vida, i pel bon tracte de les carns a la brasa. Sens dubte aquest és un lloc de parada obligada per a delectar-se amb el paisatge del Montseny. El restaurant es troba al centre de Sant Celoni ...

El restaurant El Rebost està ubicat a Sant Celoni, en Barcelona. La seva cuina es caracteritza per ser tradicional catalana, com la de tota la vida, i pel bon tracte de les carns a la brasa. Sens dubte aquest és un lloc de parada obligada per a delectar-se amb el paisatge del Montseny.

El restaurant es troba al centre de Sant Celoni i el 85% dels seus plats i postres són sense gluten. Entre els seus plats, destaquen l’entrecot a la brasa, el filet de vedella, el xai a la brasa i les postres casolanes. A més, compten amb menú diari, menú per a nens, menú de cap de setmana i menú per a grups.

L’establiment compta amb salons privats per a la realització de reunions i celebracions. S’accepten reserves amb antelació i s’accepten animals.

L’horari d’obertura del restaurant és de dilluns a dijous, excepte els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h i els divendres de 13:00 h a 15:30 h i de 20:30 h a 23:00 h. Els caps de setmana obre de 13:30 h a 16:00 h i el dissabte també obre de 20:30 h a 23:00 h. Obre també a l’agost.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers