Guiacat
El Pas
17730 Ctra. Nacional II, km 9, Local 3
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Al nord de Figueres es troba el restaurant El Pas, un local especialitzat en cuina tradicional catalana però amb un toc creatiu. Disposa de menú diari i d’una carta molt variada on es poden trobar plats com les galtes de porc, l’arròs de muntanya, els cargols a la llauna i carns a la brasa. A m&...

Actualment tancat.

Al nord de Figueres es troba el restaurant El Pas, un local especialitzat en cuina tradicional catalana però amb un toc creatiu.

Disposa de menú diari i d’una carta molt variada on es poden trobar plats com les galtes de porc, l’arròs de muntanya, els cargols a la llauna i carns a la brasa. A més, per esmorzar, en canvi, es pot escollir entre un bon nombre d’entrepans i els seus esmorzars de forquilla. També disposa de menú per a grups, menú per a nens  i servei de menjar per emportar.

El restaurant té un aparcament privat per a clients, una xurreria, una terrassa, una zona de bar i retransmeten partits de futbol en directe. S'accepten animals.

Obre tots els dies per a esmorzars, dinar i sopar de 07:00 h a 23:00 h. Es poden realitzar reserves prèvies. Obre a l'agost i al Nadal.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers