Guiacat
D´arbois Restaurant
8530 Plaza de l´Església, 4
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Xavier Obis

star image star image star image       fa 7 mesos

Menú de 21 €, potser una mica per sobre de preu, pero bo. Servei molt amable.

Georgina Matamoros

star image star image       fa 11 mesos

Servei millorable, el menjar estava bastant bo però les racions eren petites i el preu era desproporcionat. Per tres tapes i una crepe vam pagar quasi 70 euros i vam sortir amb gana! No hi tornarem.

Natalia Vera

star image       fa 1 any

El.menu d entresetmana fatal i carissim. Menjar calamars congelats amb um menu de 15 euros. Molta calor i el propietari no va voler obrir l aire acondicionat. La cambrera que tambe feia de cuinera molt amable.

Loreto Leguina Grosskopf

star image star image star image       fa 3 anys

Vam demanar el menú migdia q era molt correcte, d primers vam compartir una amanida molt completa amb salmó i poma així com una crep d bacon i xampinyons, d segon una paella una mica massa salada i l'arròs molt cremós. La única pega afegida q vaig trobar es q no vam poder gaudir D la terrassa i q no ens van avisar q l postre no es canviava pel cafè, per la resta, molt bona relació qualitat preu. Repetirem un altre dia a la nit x tastar les pizzes q tenen molt bona fama

Martín Rossi

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Boníssim restaurant al cor de Lagarriga. Unes pizzes molt bones amb una varietat i preus espectaculars! També tenen coques de recapte i unes amanides molt bones! Els postres boníssims també i l'atenció i rapidesa sense paraules. La cambrera es molt simpàtica, ens va fer passar una nit molt agradable! Molt recomenat per fer pizzes a Lagarriga!

Altres restaurants propers