Guiacat
Restaurant Cinc
08921 Carreró de la plaça, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
11€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Volem que el restaurant Cinc sigui un espai gastronòmic a l’abast de tothom.Diem sí als productes frescos del mercat, on anem cada matí amb l’objectiu de poder oferir als nostres clients qualitat, utilitzant només tècniques de cocció bàsiques, com ara la cuina tradicional, vapor...

Volem que el restaurant Cinc sigui un espai gastronòmic a l’abast de tothom.

Diem sí als productes frescos del mercat, on anem cada matí amb l’objectiu de poder oferir als nostres clients qualitat, utilitzant només tècniques de cocció bàsiques, com ara la cuina tradicional, vapor i forn,  per tal de que tots els aliments puguin conservar el màxim el seu gust original en el moment de parar-los a taula.

Sí, a la fusió dins la cuina, integrant els nostres productes de la terra amb aliments i condiments de cuines d’arreu del món.

Des de la nostra cuina intentem crear plats, combinacions i sabors, que aconsegueixin arribar al client i no deixar-lo indiferent. Tothom que s’apropi al Cinc pot veure com es fan els plats, ja que la cuina es un espai obert.

Juguem amb la varietat, oferint plats de temporada, dins l’equilibri alimentari, intentant oferir, tant diàriament com a la nostre carta, uns menús compensats.

Procurem oferir als nostres clients, que són la part més important de l’espai, la millor atenció, amb una acurada presentació dels plats i un ambient fresc i còmode.

Llegir més
Tags
Serveis

 

  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Tiquet restaurant
  • Xecs
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

De dimarts a dissabte de 13:15 a 16:00 i de dijous a dissabte també de 20:30 a 24:00.

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers