Guiacat
Celler de Gratallops Restaurant
43737 Carrer del Piró, 32
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Celler de Gratallops ofereix una cuina mediterrània senzilla i deliciosa. Ubicat a Gratallops, el restaurant es troba en una casa del segle XVIII, a l'entrada del celler, mantenint l'estructura original en dos nivells amb bigues de fusta i parets amb tons càlids on penjen quadres interessants. La decoració tamb...

El restaurant El Celler de Gratallops ofereix una cuina mediterrània senzilla i deliciosa. Ubicat a Gratallops, el restaurant es troba en una casa del segle XVIII, a l'entrada del celler, mantenint l'estructura original en dos nivells amb bigues de fusta i parets amb tons càlids on penjen quadres interessants. La decoració també compta amb l'ajuda de les ampolles de vi, creant un ambient acollidor i agradable per als seus clients.

El restaurant ofereix més de trenta plats diferents, tots ells elaborats amb productes frescos i de temporada, i que es poden encabir dins de l'anomenada cuina mediterrània. El Celler de Gratallops és un lloc ideal per als amants de la gastronomia que volen gaudir d'una experiència culinària única en un ambient acollidor i amb molt d'encant.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió