Guiacat
Masia Can Sous
08480 Ctra. Puiggraciós, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Més de 50 anys de cuina tradicional catalana han servit per fer del Restaurant Masia Can Sous un restaurant de referència del Vallès Oriental. Ara, sota una nova direcció, continua oferint la cuina casolana que hom espera trobar a Can Sous i a la vegada amplia l'oferta tant a nivell gastronòmic com de serveis i h...

Més de 50 anys de cuina tradicional catalana han servit per fer del Restaurant Masia Can Sous un restaurant de referència del Vallès Oriental.

Ara, sota una nova direcció, continua oferint la cuina casolana que hom espera trobar a Can Sous i a la vegada amplia l'oferta tant a nivell gastronòmic com de serveis i horaris.

Una ampliació de la nostra carta que afecta a l'oferta de diversos plats del dia que són constantment renovats així com a la celebrada inclusió de totes les begudes de la casa al preu de la mateixa.

Una nova carta de vins ofereix una gran diversitat de referències sempre localitzades  al marc de les millors DO catalanes.

Uns serveis que inclouen l'atenció més acurada per als més petits de la casa amb una oferta de plats especials per a ells a preus reduïts i amb personal dedicat a que gaudeixin d'una estona agradable.

Tant si voleu gaudir d'uns sopars acompanyats de les millors vistes com si heu de celebrar qualsevol esdeveniment important, la terrassa del Restaurant Can Sous ofereix un gran espai per gaudir de vetllades inoblidables amb menús adaptats per l'ocasió amb la possibilitat de gaudir del nostre tradicional menú degustació de Pagès.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers