Guiacat
Can net
08479 Ctra. Vella de Santa fe, 11
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
"Si t'estimes Catalunya i un bell tros vols contemplar, ves a dinar a Mosqueroles. En Siset et servirà, i del Montseny la millor vista allà podràs admirar". Al restaurant Can Net de Mosqueroles podràs tastar els millors productes de cada temporada gràcies a la seva cuina de mercat, casolana y tradicional catalana...

"Si t'estimes Catalunya i un bell tros vols contemplar, ves a dinar a Mosqueroles. En Siset et servirà, i del Montseny la millor vista allà podràs admirar".

Al restaurant Can Net de Mosqueroles podràs tastar els millors productes de cada temporada gràcies a la seva cuina de mercat, casolana y tradicional catalana. A més a més, aquí podràs relaxar-te contemplant la seva llar de foc mentre proves els seus productes propis.

Dintre dels seus diversos plats es poden destacar l'assortiment d'amanides, el pollastre pagès, els cargols o els peus de porc. Conta amb un menú diari de 14,50 €, un menú infantil de 13 €, un menú de cap de setmana de 22 € i un menú de temporada de 22 €. També tenen menú per a grups y menjar per a celíacs.

El restaurant obre de 09:00 h a 16:00 h tots els dies excepte els dimarts que obre de 09:00 h a 15:00 h. Dimecres tancat, excepte dies festius.

El restaurant Can Net  també té  la Casa de colònies Can Putxet, seu de celebracions familiars o empresarials. Així doncs, també s'hi poden celebrar banquets tipus casaments, comunions, bateigs, etc. Així mateix, les nits de divendres i dissabte hi ha sopars temàtics a la terrassa. Naturalesa ben a prop de Barcelona i Girona, que converteixen Can Putxet en un punt de trobada ideal.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers