Guiacat
Restaurant Can Mestret
08187 Pl. Joan Maragall, 9-11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Situat al poble de Santa Eulalia de Ronçana, molt a prop de Barcelona i del Circuit de Montmeló, es troba el restaurant Can Mestret. És un restaurant tradicional, envoltat de natura i de tranquil·litat, de més de 100 anys on gaudir d'una bona cuina catalana. Ofereix esmorzars de forquilla, entrepans calents i s...
Situat al poble de Santa Eulalia de Ronçana, molt a prop de Barcelona i del Circuit de Montmeló, es troba el restaurant Can Mestret. És un restaurant tradicional, envoltat de natura i de tranquil·litat, de més de 100 anys on gaudir d'una bona cuina catalana.

Ofereix esmorzars de forquilla, entrepans calents i servei de cafeteria. A més, compta amb una cuina mediterrània, amb especialitats en carn a la brasa i arrossos, i treballa amb productes autòctons per garantir la millor qualitat. Tot en un ambient molt familiar.

Tenen plats destacats com els bunyols de la casa i disposen de menú diari, menú de cap de setmana, menú infantil, menú per a grups i àpats d’empresa i menjar per a celíacs. També tenen servei de menjar per emportar. Els menús estan elaborats amb productes de El Parc de les Olors, de Santa Eulàlia de Ronçana (www.parcdelesolors.com).

El establiment compta amb sales per a reunions d'empresa i per a llogar per a exposicions. També té una zona de bar i es poden veure els partits de futbol en directe.

Obre tots els dies, excepte els dilluns que està tancat, de 08:30 h a 19:00 h. Els sopars només estan disponibles sota reserva prèvia.
Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers