Guiacat
Restaurant Can Jeroni
17600 Castelló, 36
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Can Jeroni es troba ubicat a Figueres, a Girona. Aquest encantador restaurant ofereix una cuina tradicional amb tocs moderns elaborada amb productes de proximitat i de mercat. Entre els plats que hi destaquen a la seva carta es troben alguns com la pota i tripa, el conill amb pebrot i tomàquet, els canelons casolans, la vedell...

El restaurant Can Jeroni es troba ubicat a Figueres, a Girona. Aquest encantador restaurant ofereix una cuina tradicional amb tocs moderns elaborada amb productes de proximitat i de mercat.

Entre els plats que hi destaquen a la seva carta es troben alguns com la pota i tripa, el conill amb pebrot i tomàquet, els canelons casolans, la vedella amb bolets o la sípia a la planxa. A més, aquí serveixen esmorzars de forquilla i tenen servei de menjar per emportar. També tenen menú per a grups, menú de temporada, menú de tapes, menú diari i menú per a nens.

El local compta amb un menjador dividit en dos parts: una on es fan tots els esmorzars de forquilla i una altra on es fan els àpats com el dinar i el sopar. També tenen una decoració que remarca la tradició i història dels seus avantpassats.

Aquest restaurant és un espai tranquil i acollidor i té una terrassa, un celler propi i una zona de bar. Es poden realitzar reserves amb antelació per telèfon.

Obre de dilluns a dissabte de 08:30 h a 15:30 h. Sota reserva prèvia, obre els diumenges i les nits de dijous, divendres i dissabtes. Obre a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers