Guiacat
Restaurant Can Falguera
08184 Avenida Folch i Torres, 8
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Can Falguera és un restaurant familiar i acollidor, on et sentiràs com a casa. Diàriament podràs degustar els productes més frescos del mercat i podràs aparcar davant mateix del restaurant. El restaurant es troba en Palau-solità i Plegamans, en Barcelona. Aquí s'especialitxen en la cuina tr...
Can Falguera és un restaurant familiar i acollidor, on et sentiràs com a casa. Diàriament podràs degustar els productes més frescos del mercat i podràs aparcar davant mateix del restaurant.

El restaurant es troba en Palau-solità i Plegamans, en Barcelona. Aquí s'especialitxen en la cuina tradicional i de mercat. Per això, es troben plats destacats com la paella de llamàntols, el pop a la gallega, el pernil ibèric o les postres casolanes. A més, disposa de menú diari de 12,90 €, de menú de cap de setmana de 18,90 € o de 21,90 € i de menú per a grups.

La zona de fumadors es troba en la terrassa no climatitzada. També compta amb un guarda-roba, un celler propi i es roba habilitat per a persones minusvàlides. S'accepten reserves prèvies.

 Dilluns i dimarts tancat, excepte en dies festius. Obre de dimecres a diumenge de 13:00 h a 16:00 h i els divendres i dissabtes també obre de 21:00 h a 23:00 h. Obert a l'agost.
Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags