Ca la Maria és un restaurant que es remonta a principis del segle passat. I malgrat el pas de tres generacions diferents, continúa sent un lloc on menjar bons plats casolans en un ambient familiar.
Al llarg de la seva història ha sofert diverses reformes, des de la botiga de queviures-barberia al gran restaurant rural que és a l'actualitat. Però mai ha renunciat als seus orígens: la cuina de tota la vida, amb productes de la comarca o elaborats per la pròpia família (com l'oli d'oliva), encara que no per això li gira l'esquena a les noves tendències culinàries.
És, sens dubte, un restaurant amb història.
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts tancat Obre de 12:45h a 15h. |
Emma Ramos
en la darrera setmana
Tota una experiència de menjar autèntic, casolà y elegant. Per mi, la millor cuina de l'Empordà!! Tots els treballadors molt amables, els millors en tot!
Carles Cros
en la darrera setmana
Lloc molt agradable. Vam anar.hi un dilluns, s'estava tranquil. Propietari molt amable. Menjar ben elaborat i tot casolà. Ens va recomanar un vi boníssim i no era car. Per repetir. Preu menú 30 euros. Beguda a part. Però pagats a gust.
Enric Caujapé
fa 3 mesos
Hi ha llocs i llocs, llocs especials, llocs molt especials i Ca la Maria... rebuda i tracte excepcionals, veníem amb la Cona (que es va portar molt bé) i malgrat dinar al menjador interior ens varen tractar de luxe, amb recipient per l’aigua per la petita. L’estança és acollidora, empordanesa i quasi familiar, et sents bé d’entrada. Les recomanacions de temporada eren sensacionals i la carta superba. Amanides elaborades, brasa de carn i peix equilibrada i racions generoses. Costa d’escollir un sol plat en cada cas. Vaig demanar l’amanida de sardines amb escabetx suau de vinagre madurat en bota que em va saber a gloria, el filet amb salsa de vi ranci i ceps al punt exacte i la salsa de vici, molt ben feta. Les maduixes amb crema estaven crepusculars i eren maduixetes de moooolta proximitat. Ho vam regar amb un Bruel de l’Estany del celler d’en Guilla-Delfià de casa nostra, que em va emocionar. Vi amb caràcter de la terra, potent i llarg al paladar, de repetir. Paga la pena el trajecte 1 i mil cops si escau... Gràcies pel viatge gastronòmic de luxe.
Júlia Bech Solà
fa 9 mesos
Cuina catalana, de tota la vida. Ens ha agradat molt. Carta variada d’entrants i tambe plats de temporada. Des de platillos, carns a la brasa o rostida, peix, etc. tot ho cuinen be. Postres casolans a escollir i personal molt agradable. El recomano molt!!! Hi tornarem
Enric Xicoy Comas
fa 3 anys
Excel·lent opció si esteu per la zona. Cuina tradicional amb un toc molt casolà. Els plats són de molta qualitat i de bona factura. Les opcions de postres són extraordinàries, tot i que possiblement les trobeu excessives si heu menjat molt abans. Et deixen provar la meitat de dos postres a preu d’un, tot i que les racions són generoses. Puja miqueta de preu, una opció és compartir el primer i aprofitar algun arròs o plats elaborats de segon.