Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Ca la Conxita

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Carretera de les mines, 14

17707

Vajol, la

Alt Empordà

Aforament 50

Fumadors

Menjar a domicili

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

  • 8169_5.jpg

Ca la Conxita és un restaurant ubicat en una casa rural que es troba a La Vajol, a la comarca de l’Alt Empordà.

Ca la Conxita està en un indret molt tranquil, al bell mig de la natura i molt a prop de la frontera amb França. La zona és ideal per a fer senderisme i excursions en bicicleta. A més, la ruta del GR11 que va des del Cap de Creus fins al País Basc passa just pel davant del restaurant.

El restaurant Ca La Conxita és un establiment molt tranquil amb un ambient familiar que compta amb una botiga, un restaurant i una cafeteria on gaudirà de la cuina catalana tradicional.

Aquí, a més a més, també disposen de magnifiques habitacions que ofereixen la major tranquil·litat i comoditat als seus visitants.

El restaurant compta amb una gran sala per a grups i celebracions diverses i la seva carta és molt variada. Entre les especialitats del restaurant es troben el civet de senglar, els peus de porc amb bolets i el pollastre de pagès amb prunes i bolets

A l’exterior, el restaurant disposa d'una terrassa per fer-hi un cafè o un aperitiu i d’un parc infantil per tal que els nens puguin passar una bona estona. 

A la botiga de l’establiment podrà comprar tot tipus de queviures de la zona com la mel de La Vajol, embotits casolans, teules i carquinyolis  • Preu mitjà

    26€ - 35€

  • Aforament

    50

  • Fumadors

  • Menjar a domicili

  • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers