Guiacat
Les Brases
08180 Mas Padrisa s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Les Brases és una casa de pagès amb servei de menjador, situat en plena natura, en Barcelona. Aquí es pot gaudir des d'una graellada de carn al millor banquet. En aquest restaurant es pot trobar un ambient familiar especial per a colles perquè ofereixen la possibilitat de llogar el menjador per a esdeveniments especia...
Les Brases és una casa de pagès amb servei de menjador, situat en plena natura, en Barcelona. Aquí es pot gaudir des d'una graellada de carn al millor banquet.

En aquest restaurant es pot trobar un ambient familiar especial per a colles perquè ofereixen la possibilitat de llogar el menjador per a esdeveniments especials, celebracions o reunions. També obren sota reserva prèvia.

La seva cuina és casolana i treballen amb productes de cria i collita pròpia. Entre els seus plats destacats es troben els calçots, la graellada de carn o l'arròs. També tenen un menú diari, un menú per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs.

L’establiment disposa de dos apartaments rurals amb capacitat per a 2/3 i 4/5 persones (s’ha de consultar disponibilitat i preus per telèfon). És possible llogar per temporades i caps de setmana. A més, compten amb un calendari d'esdeveniments i espectacles i música en directe.

Obre els caps de setmana i en vacances cada dia. Sota reserva prèvia obre qualsevol dia.
Llegir més
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers