A peus del Montseny, la Braseria Can Pascual porta més de 20 anys als fogons. En aquest restaurant són especialistes en la cuina tradicional autòctona elaborada amb productes de mercat.
Aquí se especializan en calçots, bolets, carxofes i carns a la brasa. Per això, entre els plats destacats de la seva carta es troben alguns com el txuletó de vedella, el xai a la brasa, el secret de porc ibèric o la crema catalana. També tenen un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú de temporada, un menú calçotada, un menú infantil, un menú per a grups i plats aptes per a persones celíaques.
El restaurant disposa d'una terrassa amb vistes a la naturalesa, raó per la qual resulta un indret ideal per gaudir d'un dia a l'aire lliure i assaborir els productes de la terra. També té una zona per a nens, un aparcament privat per a clients i salons privats per a celebracions i esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb antelació.
A més, cada cap de setmana a partir de las quatre de la tarda compta amb espectacles de màgia que el converteixen en una opció més que recomanable per gaudir amb els més petits.
Obre de dimecres a diumenge de 08:30 h a 18:00 h. Els dilluns i dimarts festius està obert. També obre a l'agost i al Nadal.
Encara no hi ha cap opinió