Guiacat
Bar Restaurant El Moianès
08180 Plaça del Moianès
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El Moianès és un local molt agradable i sense pretensions que es dedica principalment a la braseria i a la cuina tradicional. Algunes de les seves especialitats principals són el bacallà amb panses, les costelles de xai i el xurrasco a la brasa. Tanmateix, val a dir que disposa d’una bona i variada oferta per a v...

El Moianès és un local molt agradable i sense pretensions que es dedica principalment a la braseria i a la cuina tradicional. Algunes de les seves especialitats principals són el bacallà amb panses, les costelles de xai i el xurrasco a la brasa. Tanmateix, val a dir que disposa d’una bona i variada oferta per a vegetarians i que tots els seus plats tenen una excel·lent relació qualitat preu.

Entre setmana serveix un menú de 10 €, el dissabte un de 12,50 € i el dissabte a la nit i tot el diumenge, un de 15 €. Així mateix, algunes dates assenyalades del calendari, com per exemple cap d’any, prepara un menú especial.

Cal destacar que la zona del Moianès és un lloc ideal per a fer senderisme, relaxar-se, passejar i desconnectar. Si us aventureu a anar-hi podreu gaudir dels frondosos boscos de mida humana, de dòlmens, de poues de glaç i coves prehistòriques, d’ermites, de marcats i fires, de l'art romànic, i de molt més.

El restaurant compta amb una terrassa, una zona per a nens, un bar per a degustar les millors copes i còctels i està habilitat per a persones minusvàlides. Té servei de menjar per emportar i es poden realitzar reserves prèvies.

 

Dilluns i diumenge tancat. Obre de 08:15 h a 17:00 h els dimarts, dimecres i dijous i de 08:15 h a 23:30 h los els divendres i dissabtes. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers