Guiacat
Bar Quimet d'Horta
Pl. d'Eiv Issa, 10, 08032 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Rosa Solanas

star image star image star image star image star image       en la darrera setmana

Bar vermuteria de tota una vida d'Horta. Regentat sempre per la mateixa família y segueixen la tradició familiar de pares a fills. Molt atents per el seu servei. Molt recomanable també per les seves xapates.

magda parramona

star image star image star image star image       fa 2 mesos

És un local amb molta història, d'aquells de sempre al barri. Els cambrers són molt atents i serveixen amb rapidesa. Tenen una colecció impressionant d'ampolletes de licor, cava, etc.

Marina Garcia

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Del millor que pots trobar a Horta i a Barcelona probablement. El menjar boníssim... Amanides, tapes i com no, les xapates. Gran varietat a la carta. A destacar també l'atenció dels cambrers que per mi són molt professionals i propers a la vegada. Totalment recomanable!!!!

Raül

star image star image star image star image star image       fa 11 mesos

Hem fet un dinar de tapes i de segon hem agafat un entrepà de truita cadascun. Boníssimes! Gran varietat de truites i entrepans calents amb receptes ben bones i originals. Ambient casolà i tracte afable. Me n’havien parlat molt be i la veritat es que ha complert amb totes les expectatives. Afegir tambe que la decoració es molt original ja que tot el local esta decorat amb mini ampolletes de alcohols diferents. A reveure

Jordi Macian

star image star image star image star image       fa 2 anys

De los mejores bocadillos que me he comido. El de botifarra bacó formatge i ou és èpic ! Best Place in Horta for bread sandwiches