Guiacat
Arcà Fusió
43850 Rambla Jaume I, 15 - Bajos
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Cambrils va obrir les portes. Després de 13 anys, el gran Local ubicat al passeig Rambla Jaume I, Nro. 15 de Cambrils, “ex Tagliatella”, torna a la vida amb “ARCÀ FUSIÓ”, de la mà dels socis i amics –Mariano Alejandro Ferreyra ( Mestre Pastelero/geladero) i Christian Iván Iribarr...

Cambrils va obrir les portes. Després de 13 anys, el gran Local ubicat al passeig Rambla Jaume I, Nro. 15 de Cambrils, “ex Tagliatella”, torna a la vida amb “ARCÀ FUSIÓ”, de la mà dels socis i amics –Mariano Alejandro Ferreyra ( Mestre Pastelero/geladero) i Christian Iván Iribarren (Xef d'alta cuina/cuina d'autor)- amb una proposta innovadora que harmonitza un espai social amb un altre gastronòmic.

La seva proposta es basa en Cafès d´Especialitat, Cocteleria Internacional combinada amb Gastronomia Gourmet i un Restaurant de Cuina d´Autor, tot ressaltat amb un bell disseny del local que el fa únic i acollidor pel seu estil innovador retro/modern.

Mariano i Christian, tots dos ítalo-argentins, són amics des de petits del Barri d'Oliveres, Buenos Aires. A la seva joventut, la vida els ha portat per diferents camins. Mariano es va especialitzar en pastisseria i gelateria, adquirint experiència al llarg d'Amèrica.

Christian va deixar la seva terra natal als 22 anys establint-se principalment a Eivissa, treballant des de sempre a alta cuina. Viatjant per tot el món per adquirir coneixement i experiència amb els Grans Xefs de tot món com ara Nobu a Tòquio, Michel Bras, Gus Savoy, a Espanya amb els germans Roca, Ferran Adrià, Juan María Arzak i Martín Berazategui, entre d'altres. Es va perfeccionar a França a l'escola gastronòmica Paul Bocuse, i així mateix en diferents pràctiques a Argentina, Uruguai, Mèxic, Estats Units, Itàlia, França, Alemanya, Austràlia, Tailàndia, entre d'altres.

Després de molts anys d'intens treball, experiències i esforç, Mariano i Christian s'uneixen per donar-ne els millors en l'art culinari en un lloc paradisíac de la Mediterrània com ho és Cambrils, brindat una alternativa gastronòmica especial.

Deixeu-vos portar per una nova experiència. Som… ARCÀ FUSIÓ.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió