Guiacat
Anauco
Valencia 428, 08013 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Jesus Pastor

star image star image star image       fa 1 mes

Bon menjar. Bona relació qualitat preu. Res a dir dolent com a local de hostaleria. Només 1 de 4 cambrers entenia el català. Fins i tot a una cambrera li feia gràcia que a Catalunya jo intentés comunicar-me en la llèngua pròpia. Ni carta en paper ni en QR ni cap senyalètica en català. La Barcelona cosmopolita es basa un cop més en destruir la nostra cultura i fer-me sentir extranger al meu país.

Marc Marull

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Lloc molt xulo!, el menú amb una hamburguesa que estava molt bona, lloc net, cuidat i molt bona atenció. Per tornar!!!

Jaume Farré

star image       fa 3 mesos

L'hamburguesa i el sàndwich no està malament però tampoc et diu res. Hi han altres hamburgueseries a Barcelona que ho fan molt millor. Referent la servei... Diré que correcte i prou. El pitjor de tot és que van deixar entrar una família amb un gos de raça perillosa a dintre el local i el van posar sota la taula. I sense morrió... Quan ho vaig veure em vaig aixecar per pagar i vàrem marxar. Si tenen tant poc respecte per les normes sanitàries en allò que es veu... I ja que estem posats en crítica...no atenen en català. RECTIFICO amb el tema dels animals. Desconeixia la norma que permet l'entrada dels animals si ho permet l'empresari. Disculpes

Marta

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Hem menjat súper bé! La relació qualitat preu molt bona. Ens han atès molt amablement tots.

Laura Franco Vallès

star image star image star image star image       fa 5 anys

Si us agraden les hamburgueses és un lloc que heu de tastar. Podeu demanar l'hamburguesa de diferets mides (M-110g, L-180g, etc.). La carn és de qualitat i saben com convinar els ingredients. Les hamburgueses venen acompanyades d'unes bones patetes fregides. El carrot cake recomable també.