Guiacat
1925 Burger & Beer
Rambla Poblenou 16, 08005 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Rubén Chamorro

star image star image       fa 3 anys

Servei lent i caòtic. Les hamburgueses estaven bones però res de l'altre món per la demora. La meitat de la carta en cerveses estava ratllada, només tenien Alhambra, inconcebible en un restaurant on el seu nom ja indica "burguer & beer". No tornaré.

Serge Baltic

star image star image star image star image       fa 3 anys

Ràpid, comestible, sobretot bo, una opció viable de menjar ràpid. Tot i que les hamburgueses no són el més alt grau, la carn és acceptable però no molt més que això, i les patates fregides franceses no tenien gust, però no són fàstic.

Siria Angino

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Molt recomanable. El lloc promet cervesa i hamburguesa i és el que ofereixen, i lliurar a la perfecció. Tot és excel·lent, trobareu hamburgueses clàssiques i originals, el cambrer és molt amable, els preus són barats tenint en compte el que obteniu. Si voleu una bona hamburguesa adequada, vine aquí.

Robyn Hamilton

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Vaig tenir l'hamburguesa Rosti i va ser deliciós! Millor hamburguesa que he tingut durant molt de temps. El meu xicot també va encantar la seva hamburguesa i els dos ens van agradar molt les patates fregides que eren com una creuada entre patates fregides i patates fregides. Visitaré de nou certament.

Carmen Marques

star image star image star image star image       fa 3 anys

Hamburgueses de qualitat, carta senzilla, però si et ve de gust una bona hamburguesa aquí tens diversos tipus a escollir, i també vegetarià i vegà, acompanyades d'unes patates ben fetes i unes cervesetes ben fredes. Només té una pega, No tenen postres!