Guiacat
Veggana Girona
17003 Rutlla, 108
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Restaurant Veggana és un restaurant exclusivament Vegà, és a dir, no utilitza per a la confecció dels seus plats CAP ingredient d'origen animal, ni carn, ni peix, ni marisc, ni ous, ni làctics, ni derivats d'origen animal. Això vol dir que es preparen gairebé diàriament ...

Actualment tancat.

El Restaurant Veggana és un restaurant exclusivament Vegà, és a dir, no utilitza per a la confecció dels seus plats CAP ingredient d'origen animal, ni carn, ni peix, ni marisc, ni ous, ni làctics, ni derivats d'origen animal. Això vol dir que es preparen gairebé diàriament tots els diferents àpats que conformen la carta, que té un preu mig de 10-12 € per persona, incloent-hi menús complets. Fem batuts vegetals, Smoothies, gelats i pastissos, veganburguers, salses pròpies, amanides, pastes, cremes, tapes veganes d'autor, i tot es va renovant periòdicament, depenent de la temporada de més calor o fred, adaptant la cuina fresca vegana als nutrients saludables que el cos humà necessita.

A més, som l'únic indret de Girona amb menjar vegà cuinat diàriament (apte també per a vegetarians ) PER A ENDUR-SE, sigui envasat al buit, congelat o producte fresc, i també servei de MENJAR A DOMICILI per a Girona ciutat i Salt.

Si voleu visitar-nos, podreu veure l'ANTIC FORN DE PA DE LLENYA de Can Feliu que es troba dins el mateix restaurant, centenari, completament restaurat, obert a hores concertades. Tanmateix dir que obrim de dilluns a dissabte, (consultar festius), disposem d'una capacitat per a 40 persones, en tres sales,  serveis totalment adaptats per a minusvàlids, servei de trona i canviadors per a infants i una decoració senzillament "diferent", amb 6 grafitis increïbles i més de 2000 fotografies disposades al llarg de les parets del local que us faran pensar que un món diferent i més ètic és possible.

Llegir més
Altres restaurants propers