Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Villaró del Bosc

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Joan Josep V. 29/04/2017

Ens han recomanat i la veritat l\'experiencia ha estat molt molt bé! Em satisfà veure que tenim una gastronomia que ha fet un pas endevant i val molt la pena. recomano en especial, l\'entrecot al Cafè París.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


El restaurant del Villaró del bosc, és un lloc especial, d'aquells que són difícils de trobar, en un ambient tranquil, relaxat i amb molt de romanticisme, envoltat de natura, trobareu una cuina deliciosa, plats elaborats dignes d'un restaurant amb una gran xef, uns plats que us sorprendran i us faran gaudir d'un excel·lent àpat. A més a més, si voleu completar la vostra visita amb una nit d'hotel, trobareu unes habitacions plenes d'encant en un lloc tranquil on descansar, desconnectar de tot, rebre un tracte proper i familiar. Sigui com sigui, no dubteu en fer una visita al Villaró del Bosc.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Maria S. (Sabadell) 06/02/2017

Menú excelente. M\'hi va portar la meva parella com a regal i vàrem menjar com uns reis. Tot molt cuida\'t i un menjador super cuco. Val la pena el lloc ja que es respira tranquilitat i bona saber fer per part de les noies que ho porten.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?