Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Els Munts

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Marc Pallarès p. 22/09/2017

Lloc molt especial ja que ocupa el que era un antic santuari de força devoció per la zona. Les vistes són magnífiques sobre la plana vigatana i les muntanyes dels Pirineus, La cuina que en el fons es el que tots busquem quant anem a menjar Fora es molt correcte i de caire casolà amb alguna sorpresa com uns canelons que m van sorprendre molt. El preu és just tant per la seva qualitat i per on està emplaçat. El servei molt correcte també així que en resum un bon lloc on gaudir de una bon cap de setmana i on disfrutat de la gastronomia.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Arnau Garcia 17/02/2017

El restaurant esta molt bè, el menú de cap de setmana amb cafès ens va sortir sobre els 21€, preu mes que competitiu, deu ni d'or els plats que pots escollir i tots molt bons. Jo vaig probar l'entrecot i boníssim. Repetirem segur amb la família. Ja que la mescla bona cuina, bon servei, preu açertar i bones vistes es sempre un plus perquè un hi torni.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anna Prat F. 16/12/2016

Cuina tradicional en un entorn gairebé màgic amb unes vistes cap al Berguedà i Osona al l'altra banda que fan que disfrutar d'un bon àpat en aquest mirador natural sigui tot un plaer. El restaurant per dins es una mica fosc. Pero te el seu encant ja que esta on hi havia la antiga rectoria. Ens va agradar molt els canelons. Varem trobar que per ser un lloc turístic i eminentment de cap de setmana els preus no son gens desorbitats.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?