Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Òpera Barroca

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Personal atent i servicial, la qualitat del menú era bona. Menjar casolà. Ambientat en una serie de la mafia dels anys 20, detallistes i amb un toc d\'humor!

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Eloi sabater 28/10/2016

El Menú entre setmana surt sobre els 10 euros amb entrant, primer, segon plat i postres amb beguda inclosa. El lloc és molt cèntric, a menys de 2 minuts caminant de la plaça major de Vic. L\'ambientació és bonica i hi podeu anar amb la parella o amb els amics quedant com uns senyors. En definitiva un bon lloc (durant el migdia).

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


A. dorca (Montgat) 24/04/2014

Cuina ben treballada i honesta. Força varietat i bona presentació, local petit però amb encant. Una bona opció.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Alba Coll (terrassa) 11/12/2013

El varem descobrir durant el mercat medieval de l'any passat gràcies a una publicitat on recomanaven restaurants on menjar durant el mercat i aquest any hi hem tornat. Tot i que estava força plè com l'any passat i hem tornat a menjar molt bé. Bona carn a la brasa i el local en si ens encanta.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Rosada 10/12/2013

Em sembla que la Elisabet s'ha passat molt amb la seva critica, jo hi he anat vàries vegades amb la meva parella i alguna amb amics, i sempre n'hem sortit molt satisfets, tant del tracte com del menjar. He provat tant el menú diari de 10€, com el del diumenge i dues vegades la carta. Per a mi molt bon restaurant amb uns preus molt adequats.

9 .0
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 9   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Òscar Plà 01/07/2013

No estic gens d'acordar amb la opinió que desmerèixer aquest restaurant. Nosaltres hi hem anat 3 cops i centre en sortim més que satisfets. Local ven decorat, cuina creativa i tot molt ven presentat, servei tmbé més que correcte. Nosaltres n'estem molt contents. A part que tenen un menú diari més que correcte.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Elisabet 04/04/2013

Lloc gens recomanable. Cuina de "supervivència", com feta a casa en un dia dels que tens pressa. O sigui, menjar precuinat i congelat. El menú de 10€ resulat caríssim en relació al que ofereix. Servei: desapareixen durant un quart d'hora. No hi ha servei. Menjar: de supervivència Qualitat/preu: 0 Ambient: amb pretenció "d'encant", més aviat si escau més anomenar-ho Vell i rònec. Em sap greu, no acostumem a donar males opinions, però aen aquest cas, s'acosta a presa de pel!

1 .0
Servei 1   Menjar 1   Qualitat/Preu 1   Ambient 1  

Com tothom es pot imaginar el menú diari de 10€ el canviem cada dia, moltes coses son fetes a la brasa o a la planxa, aquella setmana hi havia conill al forn i bacallà gratinat (com a plats que no son fets a la brasa) (el dilluns era festiu), i en podeu estar segurs (ja que es fàcil imaginar-ho veien els nostres menús) tots els plats del menú es preparen al matí i els de la brasa al moment, per tant es totalment falsa la teva afirmació. Sento molt que la decoració del nostre local no t'hagi agradat, però hi ha d'haver gustos per a tothom. Ens agradaria saber quins son els motius que has tingut per possar aquesta crítica que no es correspon a la veritat, deixant a part els gustos decoratius. Moltes gràcies