Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Oboe

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Anònim 19/05/2010

No està gens malament, és diferent, original però sense renunciar a la qualitat, felicito al cuiner, a més de a tot el servei.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 30/08/2009

Em van parlar, molt bé per cert, d'aquest restaurant. Bonísim. La rel.lació qualitat/preu: GENIAL. Els plats molt ben presentats, amb molt de gust, a part de que tot está cuinat amb sabiesa. Les croquetes ... fantàstiques, no deixeu de probar-les. El lloc ideal. L'ambientació una mica retro dels anys 60, ens fan, als que tenim una edat ... sentir-nos com si els BEATLES, per exemple haguessin d'entrar per la porta en qualsevol moment. En fi, FAN-TÀS-TIC. Sobretot he valorat moltissim que al front de tot això hi hagi gent tan maca i tan trempada com una parella de vint i pocs anys, que en aquests moments han tingut prou valor com per posar-se les piles per tal de tirar endevant un negoci. ENHORABONA NOIS. I MOLTA SORT, QUE US LA MEREIXEU!!!

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 29/08/2009

Vaig anar per oides en aquesta braseria i ja van moltes vegades que he repetit. Menú diari de 11€, maravella. Carn a la brassa esplendida, patés i embutits de primera calitat. Atenció del personal esplendida que et fan sentir com a casa. El títol ho diu tot : bé, bó i barat a més a més de casolar.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?