Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Les Cols

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Marta Rius girona 17/09/2014

Un amic de la Garrotxa em va reomanar venir a dinar a aquest restaurant i la veritat és que li estic molt agraïda. L\'edifici on és el restaurant era molt maco tant per dins com per fora. Era una casa antiga reformada i per dins ra molt modern. Em vaig demanar un menú de degustació ja que feia goig. Utilitzaven productes de la zona itots eren molt bons i de qualitat. El menjar era molt gustós i hi veies una clara innovació pel que fa a les tècniques. El preu és una mica elevat però pagues per la qualitat, a més a més, al menú de dgustació hi anaven força plats. Un plaer haver pogut menjar en un lloc tan bo

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 10/11/2010

Les Cols sembla que ha agafat nom i tot, hi fan bons menjars, aquell toc creatiu crec que és el que els hi dóna clients, els fa ser una mica especials, a mi personalment és el que em va atrapar, esclar a part del bon ambient que s'hi respira, ben decorat i organitzat.Els preus no són excessius ni barats, són el que han de ser, cal apreciar el bon treball de la seva cuina.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 11/05/2010

El menjar és immillorable, cuina excel·lent de tot tipus, sobretot tradicional de la terra però també tenen els seus plats innovadors que mereixen la pena provar. Ah, m'ho deixava, tot i que tothom ho diu, entorn i decoarció preciosos! Un luxe de restaurant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 23/06/2009

L'entorn és inmillorable i el menjar té un nivellmés que acceptable, tot molt ben preparat (tant tradicional com creatiu).

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?