Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

König Barcelona Centre

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Marina 28/06/2017

Ens n\'havien parlat d\'aquesta cadena de restaurants, tot i que no sabia que estiguessin també a Barcelona, aquí hem gaudit d\'unes hamburgueses excel·lents, bones cerveses i postres deliciosos, el recomanem!

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Josep Pous 09/06/2016

Situat en un bon lloc agradable per desconectar d\'un dia per barcelona on hi ha molt enrenou i cal desconectar i disfrutar d\'un dinar en calma i de bona qualitat. Molt contents amb el servei i grans entrepants.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Sara81 16/09/2015

Vam quedar impressionats per la magnitut del local i la decoració fresca, diàfana i moderna que té. És un restaurant ideal per sopar amb amics distesament i la qualitat preu és inmillorable, ja que les hamburgueses estan molt ben fetes. Tot i el volum de gent que tenen el servei és molt bo.

9 .0
Servei 9   Menjar 8   Qualitat/Preu 10   Ambient 9  

Hola Sara, moltíssimes gràcies per les teves referències i comentaris tan positius!! Esperem la teva propera visita. Salutacions König

Miquel Rovira 11/06/2015

Hamburgueses bonissimes fetes amb la millor carn, hamburgueses molt originals. Les tapes també estan exquisides com les famoses patates braves amb una salsa inconfusible aixi com els seus postres casolans. El local esta molt ben decorat. Sempre sol estar plè, aconsella anar-hi al primer torn i ser puntuals ja que sinó us tocarà esperar.

Hola Miquel, moltes gràcies per les teves bones referències cap al nostre restaurant. Salutacions König.