Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Casa l'Agulla

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Enric Sala (Manresa) 14/06/2016

Ens l\'havien Recomenat feia dies i un dissabte ens varem decidir per anar-lo a probar amb la família. Només en puc parlar be d\'aquest lloc. Surts pagant uns 40€ per cap +/- pero sincerament. Els tornaria. A pagar ara mateix. Feia temps que no tenia un servei tant professional on ens van aconsellar un bon vi per maridar amb els plats que havíem escollit. Una bona experiència gastronòmica que qui sàpiga valorar que comporta \"sortir a menjar fora\" hauria de apuntar a la seva llista de \"proper restaurant a descobrir\" a nosaltres ens va encantar. Costa una mica de trobar. El GPS ens va fer de les seves, això també s\'ha de dir.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anna Alsina 30/04/2016

Increíble la presentació i qualitat dels plats. Ens en havien parlar molt bé i Després de la vista podem dir que merescudament. Tot impecable, des de la realització dels plats, com del producte en si com del servei. Professionals al 100%

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Maria Àngels Falgars 09/03/2016

El varem veure a revista Cuina i com no el coneixíem ens varem decidir a probarlo, ja que varem anar a Mont Sant Benet i ens queia aprop. Només en puc parlar meravelles del lloc. Casa de poble de decoració sòbria però elegant i els plats una autèntica passada, bona presentació i servei exelent. No es barat però val la pena deixar-s'hi caure. En sortireu satisfets segur.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?