Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Ca L'Estragués

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Restaurant amb pretensions de cuina casolana pro no del tot. Vaig demanar esqueixada de bacallà. El bacallà molt des.salat, insipid i acompanyat amb enciam, pastanaga, col lombarda ...¿amb una esqueixada?. De segon ànec amb bolets , servid fred i bolets de llauna. Preus correctes. Servei be (tot i que era un dissabte). Una mica des.sabedor per les altres opinions que hi han escrites.

5 .8
Servei 6   Menjar 5   Qualitat/Preu 6   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


David Planas Ferrer 21/12/2013

Molt bon tracte. Servei bastant ràpid. Bon ambient entre setmana.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Marc Fàbrega 23/01/2013

Es troba situat en el primer pis de una casa de poble, al entrar sembla que estiguis a casa l'àvia, i es que tant la decoració com el menjar es cuina catalana de sempre. Ens va agradar molt el xai. I el preu més que acceptable, 2 persones 58 euros.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Josep Ma. C 09/10/2012

Espectaculars els peus de porc d'aquest restaurant. Amb unes vistes impresionants de Rupit i un servei agradable i atent. No hi busqueu collonades modernes, ja que es la cuina de tota la vida, el propietari ens va dir que cuinen amb una cuina econòmica de fa mes de 40 anys. Qualitat/preu mes que justificat. Segurament el restaurant de Rupit amb més qualitat del producte. En varem sortir encantats.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 22/06/2010

És un restaurant molt agradable, la seva ubicació és privilegiada, i des del balcó se sent el so de l'aigua rajar; és molt relaxant. El tracte és molt amable i cordial en tot moment, es preocupen per que mengis bé. El menjar també és molt bo, cuina catalana tradicional ben cuinada i casolana. Ha sigut una molt bona experiència, esperem tornar-hi aviat.

9 .0
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 10  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?