Guiacat
Restaurant Bar-Lounge Luxor
17250 Av. S'agaró, 77
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Lux’or és un restaurant cocteleria de Platja d’Aro d’ambient distès i relaxat que cada dia prepara plats diferents amb ingredients sempre frescos i de qualitat com, per exemple, el peix i marisc, portats directament de Palamós. A Lux’or serveixen plats molt originals, entre els quals hi ha les seves famo...

Lux’or és un restaurant cocteleria de Platja d’Aro d’ambient distès i relaxat que cada dia prepara plats diferents amb ingredients sempre frescos i de qualitat com, per exemple, el peix i marisc, portats directament de Palamós. A Lux’or serveixen plats molt originals, entre els quals hi ha les seves famoses amanides de fruita, plenes de sabors i colors, així com moltes altres exquisideses. El restaurant prepara un menú especial que serveix de dilluns a divendres tant de dia com de nit, un menú de cap de setmana, i també confecciona menús especials per a nits assenyalades, com ara Sant Joan.

Per últim, no podem parlar de Lux’or sense fer esment a la seva terrassa lounge amb música ambient on podreu degustar qualsevol de les opcions de la seva extensa carta de combinats.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers